تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکمیل طرح های مطالعاتی کانال‌های آبی مشهد با هدف مقابله با سیلاب 

  • کد خبر: ۱۷۵۹۸۵
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
تکمیل طرح های مطالعاتی کانال‌های آبی مشهد با هدف مقابله با سیلاب 
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: مطالعات جامع برای پیشگیری از وقوع سیل و سیلاب در مشهد در حال انجام است. 
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی در جلسه  کمیسیون  سیاست‌گذاری خدمات شهری گفت: با نگاه به حوزه پیشگیری از بحران و آمادگی مجموعه خدمات شهری برای رفع مشکلات آبگرفتگی‌های احتمالی در فصل  بارشی مطالعات جامع و علمی ساماندهی مسیر‌های سیلاب و کال‌های شهر مشهد در حال انجام است.

وی افزود: در انجام این طرح با کمک مشاور انتخاب شده به زودی  مطالعات جامعی در حوزه  بهسازی و اصلاح شکل هندسی کانال ها، نصب و استفاده از سامانه‌های پایشی حجم بارندگی، پایش عمق و سرعت آب در کانال هاو کال‌های جمع آوری آب‌های سطح شهر و استقرار تیم‌های ارزیاب انجام خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: پس از انجام کار‌های مطالعاتی و کارشناسی در این حوزه خروجی طرح‌ها در قالب پروژه‌های عمرانی و با هدف کاهش حوادث آب‌گرفتگی و مقابله با سیلاب‌های احتمالی در اختیار معاونت فنی و عمران و بخش‌های متولی قرار خواهد گرفت تا اقدامات عملیاتی و عمرانی مربوط انجام پذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->